Hálás vagyok #55

Hétfő

A hajnali olvasásért. A célfüzetből, első kihúzott tételért! A reggeli vendégeimért. Az újra diétás főzésért. A délutáni vendégemért. A megoldott munkahelyi gondért. A nővéremmel folytatott telefonbeszélgetésért.

Kedd

A hajnali olvasásért és sétáért. Az újabb 15 perccel korábbi ébredédért. A vendégem lemondott reggeli edzése miatt megtartott “én napért”! A délutáni moziért (Függetlenség napja, meglehetősen nézhető lett). A délutáni szuper kiegészítő edzésért. A kollégámmal folytatott esti megbeszélésért.

Szerda

A hajnali készülődésért és olvasásért. A délelőtti vendégeimért. A jó edzésért. A masszőröm munkájáért. A szándékos “én délutánèrt”. A barátommal folytatott esti telefonbeszélgetésért.

Csütörtök

A hajnali tervezgetős sétáért. A reggeli vendégeimért. A délutáni sziesztáert. A megoldott munkahelyi helyzetekért. A pajzsmirigy működéséről tartott zseniális SOTE szakmai előadásért. A tömegközlekedés, mint funkcionalitás újboli felfedezéséért.

Péntek

A hajnali kései ébredésért. A reggeli vendégeim fejlődéséért és elismerő szavaikért. A szuper edzésért. A délutáni vendégem fejlődéséért. A hihetetlen jókedvért. A barátokkal tartott grillezésért. Az otthoni kikapcsolódásért.

Szombat

A hajnali készülődésért és a megoldott munkahelyi gondokért. A szuper vontatos olvasásért. A szüleimmel való találkozásért. A nővérem és a gyerekeivel való találkozásért. Az “USA rokonnal” való tartalmas beszélgetésért. Az egész napos pozitiv hozzáállásért.

Vasárnap

A nagyon elgondolkodtató álomért. A szüleim által készített reggeliért. Az izgalmas hazaútért. A délutáni sziesztáért. Az esti sorozatnézésért.

Reklámok

6 thoughts on “Hálás vagyok #55

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s