Hálás vagyok #54

Hétfő

A hajnali kipihent ébredésért. Az új szenzációs zöldséges zabpelyhes tojásrántotta kombinációért. A délelőtti vendégemért. A szuper edzésért. A délutáni tanulásért. A délutáni vendégemért. Az esti tanulásért. A lefekvés előtti tervekért.

Kedd

A hajnali sétáért és olvasásért. A reggeli vendégem fejlődéséért. Az egész napos tanulgatásért. A délutáni sziesztáért. A délutáni kivételes édességért (nem vagyok édesszájú). A délutáni kiegészítő edzésért. A buszos tanulásért. Az egyre jobban elviselt melegért. A csoporttársakkal folytatott humoros esti chatelésért.

Szerda

A hajnali olvasásért és sétáért. A délelőtti vendégemért. Az egyszerűen baromi jó hangulattal telt napért. A élvezhető edzésért. A masszőröm munkájáért. A délutáni telefonbeszélgetésért a barátommal. A délutáni vendégemért. A mai szakmai brillírozásomért. A csoporttársakkal folytatott esti chates hülyülésért. Az elkezdett “Cápa etetésért”!

Csütörtök

A hajnali olvasásért és készülődésért. A reggeli vendégem kemény edzéséért. A csoporttársammal folytatott, több mint nyolc órás tanulásért. Az esti elégedett fáradtságért.

Péntek

A hajnali sétáért és olvasásért. A reggeli vendégem fejlődéséért. A pörgős edzésemért. A délutáni két vendégem által lemondott edzésekért (cserébe korábban kezdhettünk tanulni). A sok órás tanulásért és egyben növekvő magabiztosságért. Az esti pihenésért.

Szombat

A hajnali olvasásért és sétáért. Az egésznapos tanulásért a csoporttársakkal. Az elégedett lelkiismeretért, hogy megtettem mindent a holnapi vizsgáért.

Vasárnap

A hajnali sétáért és olvasásért. A reggeli átismétlésért. A csoporttársakkal eltöltött szuper vizsganapért. A csoporttársaim sikeres vizsgájáért! A kitűnő vizsga eredményemért! A csoporttársaktól kapott megható egyedülálló vastapsért!

Reklámok

3 thoughts on “Hálás vagyok #54

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s