Hálás vagyok #51

Hétfő

A hajnali gyors készülődésemért. Az új vendégem elismerő szavaiért. A délelőtti vendégem újabb sikereiért. A kicsattanóan jó edzésemért. Az új kombinált pénzcsipeszemért. A munkahelyi jó hírért. A délutáni vendégemért. Az esti tanulásért. A magamba való növekvő hitért!

Kedd

A hajnali sétáért. A reggeli bevásárlásèrt. A délelőttii két vendégemért. A másnapi előkészületekért. A patológia tanulásért. A délutáni kiegészítő edzésért. A buszos tanulásért és bámészkodásért. A barátommal való beszélgetésért.

Szerda

A hajnali sétáért. Az új vendégem komoly hozzáállásáért. A délelőtti vendégem gondjainak szakmai megoldásáért. A szuper edzésért. A masszőröm kivételesen jó munkájáért. A délutáni tanulásért. A délutáni vendégemért. Az esti csoporttársammal folytatott beszélgetésért.

Csütörtök

A hajnali olvasásért és pozitív visszajelzésekért. A megértő munkatársért. A reggeli két vendégemért. A gyors segítségnyújtásért. A délutáni tanulásért. A délutáni kiegészítő edzésért. Az esti beszélgetésért a nővéremmel.

Péntek

A hajnali lazulós olvasásért és sétáért. A délelőtti vendégeim elismerő szavaiért. A telefonos megbeszélésért. Az egésznapos tanulgatásért. A barátommal való telefonos motiválásáért. A délutáni vendégemért. Az esti csoporttársammal való beszélgetésért.

Szombat

A hajnali sétáért. A reggeli készülődésért. A modulzárók miatti extra poénos hangulatért. Az Inbody mérésért. A holnapi gyakorlati modulzáróra való délutáni készülődésért. Az esti sétáért. A Manna csomagomért.

Vasárnap

A hajnali készülődésért és a különösen érdekes blogposztok olvasásáért. A gyakorlati modulzáróért. Az írásbeli modulzáró eredményéért (98%-os lett, a csoport legjobbja). Az eredmények önmagamban való értékeléséért. A délutani jutalom teljeskiörlésű pizzáért. A fürdőzéses olvasásért. Az izgalmas MotoGp futamért.

Reklámok

8 thoughts on “Hálás vagyok #51

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s