Hálás vagyok #50

Ez sajnos még a múltheti, elfelejtettem posztolni!

Hétfő

A hajnali tervekkel teli sétáért. A délelőtti vendégem extra fejlődéséért. A szuper edzésemért. A délutáni pihenésért. A délutáni vendégem kitartásáért. Az esti zenehallgatásért.

Kedd

A hajnali vihar előtti sétáért. A délelőtti vendégeimért. Az egész délutáni pihenésért. A betegséggel (torokgyulladás) való kemény harcért.

Szerda

Az egész napos önfegyelemért. A megértő vendégeimért. A megoldott munkahelyi gondokért. A táplálkozástan tanulásért. A 10 év után sportolás terén, még mindig elpusztíthatatlan motivációért.

Csütörtök

Az egész napos regenerálódásért. A sok napsütéses km sétáért. A sikeres gyógyulásért. A munkahelyi problémák megoldásáért. A szakmai komplex előadásra való jelentkezésért. A buszos olvasásért. A délutáni izzasztó kiegészítő edzésért.

Péntek

A hajnali ötletelő sétáért. A délelőtti vendégemért. A szuper edzésemért. A délutáni vendégemért. A barátokkal való találkozásért.

Szombat

A hajnali “későnkelős” sétáért. Az utólag megoldott túltaktikázásomért. A szuper órákért. Egy új szakmai barátság építéséért. A délutáni szentendrei sétámért. Az önmagammal kapcsolatban megfogalmazott pozitív gondolataimért. Az új szuper Spotify válogatásért (Bill and Ted-re kell rákeresni).

Vasárnap

A hajnali gyors készülődésért. A szuper buszos olvasásért. Az egésznapos tartáselemző óráért. A meglepően alacsony szemérmességemért. :)) A délutáni sétáért. Gyuri bácsi gyógynövényeiért.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s