Hálás vagyok #48

Hétfő

A hajnali nyugodt készülődésért. A reggeli brutálisan fejlődő vendégemért. A jó edzésért. Az átvett oklevélért. A délutáni vendégemért. Az esti pihenésért.

Kedd

A reggeli rendhagyó készülődésért. A reggeli vendégemért. A részletes bevásárlásért. A délutáni egy órás alvásért. A barátommal való telefonbeszélgetésért. A buszon az olvasásért. A délutáni kiegészítő edzésért. Az esti “bűnöző” bónusz étkezésért (Császármorzsa). Az időbeni lefekvésért.

Szerda

A kipihent ébredésért. A hajnali sétáért és a közbeni tervezésért. A csodás rántottámért. A reggeli kicsattanóan jó kedvű vendégemért. A jó edzésemért. A masszőröm munkájáért. A barátommal folytatott délutáni beszélgetésért. A délutáni vendégem fejlődéséért. Az esti régi edzőtársammal való találkozásért.

Csütörtök

A hajnali futásért. A reggeli vendégemért. Az új vendégemért. A délutáni kiegészítő edzésért. A buszon befejezett könyvért (Paul Watzlawick – A változás, nagyon jó!). Az esti lazulásért és a hétvégi tervekért.

Péntek

A reggeli különösen elégedett vendégemért. A jó edzésért. A délutáni vendégemért. A barátokkal az esti random találkozásért.

Szombat

A reggeli vásárlásért. A gyógyító rántottámért. A restart kajámért (Pizza). Az új mezítlábas cipőmért. Az új baráti társasággal való egész estés társasjátékért.

Vasárnap

A hajnali mesés sétáért. A délelőtti rögtönzött szétgyilkolós (2434 Kcal elégetve) edzésért a beugró edzőtárssal. A jutalom teljeskiörlésű hamburgerért. A délutáni grillezésért a barátokkal. Az új ötleteimért.

Reklámok

4 thoughts on “Hálás vagyok #48

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s