Hálás vagyok #47

Hétfő

A hajnali esőmentes sétáért. Az élvezetes olvasásért. A nyálcsorgató zöldséges zabos rántottámért. A reggeli motivált vendégemért. A jó edzésért. A délutáni tervszerűen alakuló napért. A délutáni vendégem fejlődéséért. Az esti telefonos megbeszélésért.

Kedd

A hajnali interval futásért. A reggeli vendégemért. A megunhatatlan rántottámért. A élvezetes bevásárlásért. Az esti kiegészítő edzésért.

Szerda

A hajnali sétáért. A 40 perc alatt megfőzött egész napos étrendért. A reggeli vendégemért. A vendégemtől kapott elismerő visszajelzésekért. A szuper edzésemért. A masszőröm munkájáért. A gyerekkori barátommal való telefonbeszélgetésért. A délutáni vendégemért. A szüleimmel folytatott esti telefonbeszélgetésért. Az exemmel való kellemes telefonbeszélgetésért. (huh mennyi egybeesés)

Csütörtök

A hajnali főzésért. A reggeli vendégemért. A csodás napsütéses sétáért. A barátommal folytatott délutáni maratoni telefonbeszélgetésért. A kellemes buszozásért. A kiegészítő edzésért. Az esti pihenésért. A holnapi nap szervezéséért.

Péntek

A hajnali sietős főzésért. A korábban jövő vendégemért. A naperőmű látogatásért és megbeszélésért. Az új üzleti kapcsolatokért. A délutáni vendégemért. Az esti lazulós sorozatnézésért.

Szombat

A hajnali sétáért. A preciz előkészületekért. Az érdekes órákért. Az esti edzésért. Az esti sorozatnézésért. A régi vinyóm tartalmáért és az emlékekért.

Vasárnap

A hajnali ötletelős sétáért. A reggeli ötletes gyakorlati óráért. A csoporttársaim dícséretéért. A délutáni dunaparti sétáért. A barátokkal való találkozásért.

2016-05-06 12.42.23.jpg

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s