Hálás vagyok #46

Hétfő

A reggeli olvasásáért. A jól szerkesztett dokumentumfilmért (Nagyobb, erősebb, gyorsabb; csak a testépítés/élsport iránt érdeklődőknek ajánlom). A többszörös porckorongsérves vendégemmel és az oktatómmal közös konzultációért. A délutáni edzésért. A délutáni vendégemért. Az esti lazulásért.

Kedd

A reggeli vendégemért. A délutáni üzleti megbeszélésért. A kiegészítő edzésért.

Szerda

A reggeli kivételes sorozatnézésért. A reggeli vendégemért. A kitűnő edzésemért. A masszőröm munkájáért. A délutáni vendégemért. Az esti találkozásért a két volt gimis osztálytársaimmal.

Csütörtök

A ma reggeli időbeni elkészülésért és az egész napos pontosságért. A reggeli vendégemért. A Magyar Antidopping Szövetség által szervezett kitűnő konferenciáért. A délutáni kiegészítő edzésért. A barátommal való jó beszélgetésért.

Péntek

A reggeli extrán elégedett vendégemért. A megoldott munkahelyi gondokért. A sikeres Antidopping előadáyért és vizsgámért. A délutáni vendégemért. A barátom segítségéért. A jól sikerült edzésemért. A barátommal folytatott kései telefonbeszélgetésért.

Szombat

A reggeli szuper zabos zöldséges rántottámért. A csodás olvasásos vonatozásért. A szüleimmel való találkozásért. A nővéreim ikreivel való játszmákért.

Vasárnap

Az apám által készített reggeliért. A gyerekekkel való játszmákért. A finom ebédért. A délutáni alvásért. A sportkocsimmal való újboli “találkozásért” és gondtalan hazaútért. Az esti pihenésért és tervezésért.

2016-04-28 09.54.06

2016-04-28 13.49.52.jpg

Magyar Sportok Háza

2016-04-30 07.48.28.jpg

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s