Hálás vagyok #45

Hétfő

A hajnali futásért. A 60dkg (valószínűleg) zsírvesztésért. Az új vendégemmel, a reggeli konstruktív megbeszélésért. A jól sikerült edzésért. A délutáni munkamegbeszélésért. A délutáni vendégemért. Szeptember 10.-én lévő 10 éves osztálytalálkozóért. Egy régi osztálytárssal, egy találkozó megbeszélésért. Az egész napos hihetetlen energizáltságért!

Kedd

A hajnali futásért. A reggeli vendégemért, akinél már vannak apró pozitív fejlődések. Az új talpbetétemért. A sportorvosi igazolásért. A hasznos bevásárlásért.  Az apámmal, a sport fontosságáról folytatott határozott telefonbeszélgetésért. Az esti egy kupica eperpálinkáért.

Szerda

A hajnali preciz tervezésért. Az új többszörös porckorongsérves vendégemmel, első pozitív élményeiért. A marketing konzultációért. A szuper edzésemért. A masszőröm munkájáért. A délutáni vendégemért. Az oktatóm rendelkezésreállásáért.

Csütörtök

A hajnali új interval futásért. A barátom segítségéért. A délutáni tervekért. Az esti új kiegészítő sporteszköz kipróbálásáért.

Péntek

A éjszakai munkahelyi gondok megoldásáért. A reggeli vendégemért. A futár időbeni érkezéséért. Az új edzőkapómért és ételhordó táskámért. A délutáni vendégem rugalmasságáért. A szuper edzésemért. A nővéremmel való telefonbeszélgetésért.

Szombat

A hajnali interval futásért. A reggeli időbeni elkészülésért. A csoporttársaim között sikert aratott új diétás süteményemért. Az egész napos stretching oktatásért. Az új könyvem megérkezéséért (Watzlawick – A változás). Az esti olvasásért.

Vásárnap

A frissítő hajnali sétáért. Az új kipróbált edzéseszközért. A táplálkozástan órán gyakorolt sikeres önmegtartóztatásért. Az esti lazulós zenehallgatásért. Az esti villámséta alatti tervezésért.

2016-04-16 13.28.15.jpg

Izzasztó Coaching technikai kérdések

2016-04-22 22.43.31.jpg

Csoporttársaimnak általam készített diétás kókuszgolyók

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s