Hálás vagyok #44

Hétfő

A reggeli sétáért. A hosszú idő utáni hibátlan edzésemért. A délutáni vendég. Az új jó munkahírekért. Az esti maratoni sétáért.

Kedd

A reggeli vendégemért. A sikeres ügyintézésért. Az új futócipőmért és futónadrágomért. Sikeresen kinyitottam, majd kicseréltem a bejárati ajtó zárját. A hosszú idő óta első esti futásért. Az új edzéskiegészítő tervekért.

Szerda

A napsütéses meleg napért. A kitűnő edzésemért. A masszőröm munkájáért. A esti megbeszélésért. Az új elhatározásért, hogy holnaptól még korábban kelek.

Csütörtök

A könnyed új hajnali ébredésért. A gyors munkáért. A reggeli vendégemért. Az orvosi vizsgálatokért. A délutáni intervall futásért. A délutáni vendégemért. Az esti olvasásért.

Péntek

A hajnali szuper sétáért. A reggeli munkáért. A reggeli vendégemért. A jó edzésemért. Az új bejelentkezett vendégemért. A délutáni filmnézésért (Alkonyattól pírkadatig, érdekes és jó is). A délutáni vendégem fejlődéséért. A problémamegoldásokért. Az esti filmnézésért (Az utolsó akcióhős, nagyon jó film).

Szombat

A hajnali tavaszi illatokkal teli sétáért. Az olvasásért. A Coaching háziért. A hasznos gyakorlati órákért. Az izzasztó Coaching órákért. A csoporttársak elismerő szavaikért. Az esti sétáért.

Vasárnap

A hajnali intervall futásért. A nagyon érdekes Patológia órákért. A délutáni telefonbeszélgetésért a nővéremmel. A délutáni olvasásért. Az esti sétáért.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s