Hálás vagyok #41

Hétfő

Az első elégedett vendégemért. Az óra közben jelentekező újabb vendégemért. A hosszú idő után újabb edzésemért. A jó fej teremtulajdonosért. A délutáni olvasásért. A megoldott munkahelyi gondokért. Az esti találkozásért a barátommal.

Kedd

A reggeli ügyintézésért. A megérkezett diagnosztikai műszerért. A délutáni 1 órás alvásért. Az esti sétáért. Az esti beszélgetésért a nővéremmel.

Szerda

Az első vendégemnél, az egyre jobb “kórkép” alakulásáról. A délutáni edzésért. Az oldalamhoz, az új logó tervekért. Az esti filmnézésért (A kiválasztott 2, nem ajánlom, unalmas).

Csütörtök

A rejtéljes elalvásomért. Az egész napos előkészületekért, hogy jobb edző legyek. A logókra érkezett szavazatokért. A megérkezett újabb diagnosztikai eszközökért. Az új szakmai könyvért. A délutáni mérsékelten fájdalmas sétáért. Az esti olvasásért.

Péntek

A reggeli gondtalan edzéstartásért és az új vendéggel való egyeztetésekért. Az új diagnosztikai eszközök gondtalan működésükért. A javuló edzésemért. A gondtalan autóútért. Az új “emlékmegörökítőért”.

Szombat

Az egész napos mértékletes ízélményekért. A megoldott munkahelyi gondokért. A nővérem ikreivel való játszadozásért. A délutáni olvasásért és alvásért. Az esti filmnézésért (Másnaposok, jó film).

Vasárnap

A finom ebédért. A délutáni gondtalan autóútért. Az esti pihenésért. Egy lényeges munkahelyi gond megoldásáért.

 

Reklámok

2 thoughts on “Hálás vagyok #41

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s