Hálás vagyok #40

Hétfő

Az egész napos meleg jóidőért. Az edzésért. A délutáni játszótéren olvasásért. Az oldalam szerverének bővítéséért. Az új android rendszért.

Kedd

A csoporttársakkal való szórakozásért a Testébresztő napon. Azért mert csak az utolsó csoportos foglalkozáson sérültem le. A masszőröm és anyám tanácsaiért. A magas fájdalomküszöbömért. Az állandó pozitív gondolkodásért.

Szerda

A csökkenő fájdalomért. A “virtuális edzettem” célja felé haladásáért. Az esti csontkovács munkájáért. Az egész napos pihengetésért.

Csütörtök

A gyógyszertárba való eljutásért. A javuló lábamért. A délutáni beszélgetésért az albérlettulaj fiával. A délutáni olvasásért. A tervezett ingyenes csoportfoglalkozás tervezéséért. Az esti filmnézésért (The purge 1-2, nem ajánlom).

Péntek

A reggeli erőért a bevásárláshoz. Az olvasásért. A megoldott munkahelyi gondért. Az esti filmnézésért (p.s. I love you, régebben láttam, de újra meg akartam nézni). A problémás ismerősöm elhatározásáért. A gyógyuló lábamért.

Szombat

A részben fájdalommentes vezetésért. Az elméleti órák tartalmáért. A jó beszélgetésekért a csoporttársakkal. Az esti pihenésért. A pohár whiskeyért. A retro zenékért.

Vasárnap

A jó órákért. A jó fej tanárért. A délutáni olvasásért. Az esti készülődésért a másnapi első vendégemre.

Reklámok

2 thoughts on “Hálás vagyok #40

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s