Hálás vagyok #33

Vasárnap

A 4 (szerintem) sikeres modulzáró vizsgákért. A feledhető Steve Jobs filmért. A nővéremmel a jó beszélgetésért és hogy leendő szülinapja alkalmából elkisér az Áttörésre. A barátommal a jó beszélgetésért és vacsoráért.

Hétfő

Az edzésen nyújtott növekedett teljesítményért. Az új teremeszközért. A sikeres munkahelyi megbeszélésért. A nyomtatóból kifogyott patronokért, amiért egy régi ismerősömmel tudtam újra beszélni. Az esti kellemes sétáért és a közben hallgatott újabb Szabó Péter motivációs részért. A tükrömre kiragasztott célért. Az esti élvezetes könyvolvasásért.

Kedd

A délelőtti új X-akták részért. Az új tintapatronokért. A diétás spenótért. Az esti 8 Km összetett futásért.

Szerda

A jó edzésért. A közös ebédért a barátommal. A tőle kapott kölcsön nyomtatóért. A két tétel megtanulásáért. A szórakoztató új Lucifer sorozatért. Az esti sétáért. A könyvem (egy pohár bor társáságában) olvasásáért.

Csütörtök

A részben napsütéses napért. Rekordszámú (4) tétel megtanulásáért. A délutáni filmnézésért (Good Kill, nem ajánlom). Az esti rekord futásért 8,8 Km (2,4 futás, 2,4 tempós séta, 2,4 futás, 1,6 tempós séta), mindezt 8,8 Km/h átlaggal.

Péntek

Először igazán örültem a reggeli esőnek. Jó edzésért. A délutáni napsütésért. A “mentoráltakkal” (túl beképzelt?) való tartalmas beszélgetésért. Az esti filmért (The walk, nagyon ajánlom!).

Szombat

A könnyű tételekért. A délutáni filmért (The intern, könnyen emészthető vígjáték). Az esti sétáért. A kellemes könyvolvasásért. Az egész napos jókedvért.

2016-01-30 07.53.38.jpg

2016-01-27 20.11.07.jpg

Reklámok

2 thoughts on “Hálás vagyok #33

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s