Hálás vagyok #32

Szóval hálás vagyok…

Vasárnap:

Az érdekes órákért. Az esti séta során, hogy tudtam egy ázsiai házaspárnak segíteni. Gyerekkorom óta először nevetve hintáztam. Hazaérve egy pohár vörösbor mellett újra elkezdtem olvasni a fél éve elkezdett könyvemet (Libba Bray – The diviners 2).

 

Hétfő:

A reggeli mérlegelésnél, kiderült hogy sikerült visszalassítanom a fogyást. Az edzésen újabb tapasztalatokat igazoltam. Megtanultam két tételt. Jutalomként lefutottam 4,8km-t 2 perces váltókkal. Gyorsultam magamhoz képest km-ként 12 másodpercet! 🙂

Kedd: 

Gyönyörű napsütésért! Sikerült estére megcsináltatnom a telefonom. Telefon nélküli felszabadult érzésért! A szemüvegbolt alkalmazottainak, hogy ingyen beállították az elferdült napszemüvegemet.

Szerda

A jó edzésért. Masszőröm csodás munkjáért (nagyon rám fért). Sikeresen rendeztem a motortárolóm bérleti díját. Bepótoltam a Kedden kimaradt tételeket. Az esti kellemes beszélgetésért a barátokkal.

Csütörtök

Sikerült egy új “vendéget” szereznem, akinek megváltoztathatom az életét. Rájöttem, hogy napsütésben sétálva jobban megy a tanulás! Este sikerült 6,4Km-t futni 1km-ként váltva a futást a tempós sétával.

Péntek

A csodás edzésért. Az esti séta során, a nővéremmel folytatott tartalmas beszélgetésért. Az esti vacsoráért a barátokkal.

Szombat

Szász Máténak, az érdekes előadásért. Sikeres gimnasztika modulzáróért. A Midnight in Paris filmért. Esti séta során a havazással, zongorajátékot hallgatva és a “kihalt” várossal párosított, leírhatatlan élményért; Az elkezdett könyv (The Diviners 2) folytatásáért. A December 18.-án lévő Áttörés két jegyéért!

2016-01-17 20.54.22.jpg

Ez-miez? 🙂 Ötletek?

2016-01-22 07.49.14.jpg

A füsttel kitakart napfelkelte…

Reklámok

4 thoughts on “Hálás vagyok #32

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s