Hálás vagyok #26

Ma reggel az edzés miatt kihagytam a sétát, persze az olvasás nem maradt el. Az extra futó edzések miatt, túlságosan felgyorsult az anyagcserém és így sok lett az e heti testsúlycsökkenésem (a múlt héthez képest -90dkg). Át kellett variálnom az étkezéseimet, ami nálam nem egyszerűen annyiról szól, hogy X dologból többet eszem, hanem ilyenkor sok paramétert kell figyelembe vennem. Szeretek úgymond ezzel a finomhangolással foglalkozni, mert ez is gyakorlat, amit majd a leendő vendégeimnél is hasznosítani tudok.

Edzés után hazaérve nekiálltam dolgozni, utána meg a kidolgozott tételek tanulásának. Nagyon nehezen tudtam rávenni magam, mert hihetetlenül “nyers” az anyag és sokszor kibillentem a tanulásból. Nap végére azért meglett a 2 tétel (amit mára célként kitűztem), de nagyon nyögvenyelősen jött össze. Holnap ezen a téren, sokkal jobb leszek!

Este egy régi általam hanyagolt barátomat megkerestem és egy üzenet formájában (nincs meg a telefonszáma) elnézést kértem. Kértem egy találkozót tőle, mert ezt a kapcsolatot, rendbe akarom hozni.

2015-12-27 19.51.53.jpg

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s