Hálás vagyok #17

A reggeli szokásos rutinom során kifutottam az időből, ezért muszáj lesz beállítanom egy visszaszámlálót. 40 perc séta reggel túl sok, mivel akkor az olvasásra alig marad idő. 🙂 Így persze a többi dolgaimmal is megcsúsztam és edzés előtt nem tudtam már tételeket kidolgozni.

Az autóhoz mikor lementem, egy férfi bosszankodott, hogy kapargatni kell a kocsi ablakáról a jeget. Én pozitívan álltam hozzá, mert ameddig az autó melegedett, nem a hideg kocsiban ültem, hanem a kaparással az ízületeimet és az izmaimat egy kicsit előmelegítettem.

Az edzés nagyon jól sikerült, hazaérve kicsit le voltam eresztve, de muszáj volt nekikezdeni a tételeknek. Ma 3 tételt terveztem kidolgozni és a jutalom az újabb esti futóprogram. Ma a program szerint 3,26 Km futás volt a cél 1-1 perc futás/tempós gyaloglással váltva. Előtte leszedtem egy programot, ami percenként jelzett, amikor is futásról váltanom kellett tempós sétára. Mondanom sem kell lényegesen könnyebb volt így, de cserébe egyáltalán nem savasodtam be, így a holnaputáni lábedzésben nem fog hátráltatni.

Minden összevetve, ez egy szenzációs nap volt.

2015-12-27 19.19.44.jpg

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s