Hálás vagyok #15-16

Egy tény, ha elfelejted az aznapi hálás posztodat megírni, akkor másnap már csak zanzásítva emlékszel rá. Így van ez nálam is. Tegnap, röviden így alakult:

“A Szilveszter napja szuperül alakult, reggel olvasás, majd egész nap tételek kidolgozása, délután séta a napsütésben, utána átjött egyik barátom, virslit főztem, beszélgettünk, este sétáltam, majd egy jót aludtam.”

Ma reggel olvasással indítottam, mert délben tartottam egy, egy órás “aerob szünetet”. Hálás vagyok, hogy egyre jobban haladok a tételek kidolgozásával, ma sikerült rekordot is felállítanom, mert estig 4 tételt dolgoztam ki. Ezt megünnepeltem egy film megnézésével és egy kellemes sétával.

Jut eszembe a Point Break 1991-es filmet nagyon ajánlom, egy könnyű esti kikapcsolódásként. Keanu Reeves még eléggé amatőr, de Patrick Swayze nagyon jól alakítja a szerepét. Az új Holtpont filmet állítólag róla másolták és összehasonlítás, csak képen néztem meg, de szerintem az új rosszabb lesz. Bízom azért a pozitív csalódásban.

u.i. Látszik azért hogy a 90es években még tudtak jó filmzenéket csinálni. A végén a stáblistánál nagyon tetszik az alábbi szám:

Reklámok

3 thoughts on “Hálás vagyok #15-16

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s