Hálás vagyok #14

2015-12-30 06.45.57.jpg

Először is egy képpel indítok, mert ma reggel a redőnyöket felhúzva a fenti csodás látvány fogadott. Egyszerűen lenyűgöző, ahogy hosszú idő óta ma reggel tiszta égbolt és az ébredező nap fényei fogadtak. Már megérte, hogy ezentúl egy fél órával korábban kelek, hogy abszolút ne siessek a reggeli rutinommal.

Úgy gondoltam, hogy a mai lábedzésemnek (helyesen alsóvégtag, de ember nincs aki ezt használná), a tegnapi futás betesz, de szerencsére mégsem. Sőt olyannyira nem éreztem, hogy ma sikerült több eszköznél növelnem a terhelést!

Délután sikerült két újabb tételt kidolgoznom, így jutalmul, megnéztem egy filmet. Nem szeretem a drámát és szerencsére, szerintem ez nem volt az, legalábbis nem a negatív értelmében. Mindenkinek ajánlani tudom a McFarland című filmet. Végre egy ténylegesen (!) igaztörténet. Ahol nem a színészi alakítás a lényeg, hanem a történet szépsége.

A film után elmentem sétálni. Sajnos a diéta nem tesz jót a hőérzetemnek, így duplán kellett öltöznöm, cserébe nagyon békés volt a környék, mert az egy órás sétám során, alig láttam az utcán embereket. Csináltam 2 képet, amik úgy megmosolyogtattak és ezért most mindet ki is teszem ide.

2015-12-30 21.57.35.jpg

Egy játszótéri gyermekrajz. Kutya vagy disznó? 🙂

2015-12-30 22.04.44.jpg

A vallás számomra távoli dolog, de értékelem azt, hogy valaki a hitével megegyezően, próbálja a háza körül közlekedő embereknek, az utat megmutatni.

Reklámok

One thought on “Hálás vagyok #14

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s