Hálás vagyok #13

A mai nap egy csodás napsütéses sétával indult és innen már a továbbiak, csak jól alakulhatott. Bár utána feleslegesen mentem a mobilszolgáltatómhoz a jótállási jegyért (spéci meghatalmazás és céges papírokat kértek), de cserébe hazafele vettem egy jó sütőtököt.

Végre sikerült késő délutánra digitalizálnom és rendszereznem az edzésnaplómat. Itt megjegyezném, hogy sose gondoltam volna, mennyire jó egy edzésnapló. Hiába, emlékszem a gyakorlatokra, mindnél képtelenség, megjegyezni a sorozatonkénti pontos ellenállást. Hálás vagyok tehát, hogy a rendszeres edzésnapló vezetést az iskolánál megkövetelték, ezáltal rájöttem a hasznosságára.

Megjött a rendelt EKG pontosságú pulzusmérő órám (itt bőven tökéletes a legolcsóbb), amit majd a leendő ügyfeleimnél fogok használni. Sok egyéb dolog van a beszerzési listán, de nehéz megtalálni az ár/érték alapján a legmegfelelőbbet. Az üzlettársam este bement a szolgáltatóhoz és elhozta nekem a számlát, így holnap gondtalanul intézhetem a telefonom javítását.
Már épp lustaságból megnéztem volna egy filmet, amikor is jelzett a Nike+ futóprogramom, hogy itt az ideje csinálni is valamit. Igen, kitaláltam pár napja, hogy egy “okosprogram” segítségével megtanulok futni. Pont kapóra jött, egyben tesztelhetem is az új pulzusmérő órámat. Ma este az volt a feladat, hogy 2,43 Km-ert kell futni, percenként váltogatva a futást és a sétát. Az utóbbi parancsot elfelejtettem és a program elég selejtes, mert közben percenként erről nem tájékoztatott.
Így simán végig futottam a távot, ami azért így elsőre nem hangzik olyan rossznak. Az első mért teljesítményem: 2,43 Km futás 15:52 perc alatt, 6,32Km/perc teljesítménnyel. Természetes a “leckék” további részénél ilyen hülyeséget nem csinálok, követni fogom mindig a pontos utasítást.
image

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s