Hálás vagyok #8

A reggelem a szokásos séta és olvasással indult. Séta közben (eddig elfelejtettem említeni), mindig megpróbálok legalább egy szemetet felszedni és elvinni a kukáért. Nem sok, de ez is valami, ami jó érzéssel tölt el. Sikerült eljutnom megnézni az új Star Wars filmet, amiben megtaláltam az egyetlen pozitívumot: az örök példakép, Harrison Ford alakítása.

Délben szünetet tartottam és mesés napsütésben elsétáltam az internet számlát kifizetni. Nem volt közel a fiók, de jól esett a séta. Észrevettem, hogy egyszerűen csak az elmúlt időszakhoz képest, viszonylag jó idő is, érzékelhetően jó kedvet okoz. Állandó mosolygás miatt, pozitívan hatok az emberekre!

Délután sajnos keveset tanultam. Mióta esténként a blogomra telefonomról írok, rájöttem hogy valami “nem kerek” az új mobilommal kapcsolatban. Néhány betűt, csak a sokadik érintésre érzékel. Ez mint kiderült gyári hiba, amit garanciában javítanak. Hálával tartozom tehát a blognak, hogy észrevettem ezt a hibát, mert nélküle, valószínűleg sose vagy garancián kívül vettem volna csak észre.

Ezt a posztot is Notebookról írtam.

image

Reklámok

2 thoughts on “Hálás vagyok #8

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s