Hálás vagyok #4

Ma reggel egy téves munkahelyi riasztásra ébredtem, aminek hatására gyakorolhattam a pozitív gondolkodásra hangoló önszuggesztiót.
Séta közben az előző napi tananyag visszamondása nem sikerült, ami egy pillanatra elszomorított, de mivel mindenben a jót is észre kell venni, így legalább nincsenek hamis illúzióim és délután ezt be tudom pótolni.
Délután egy fontos megbeszélésre kellett mennem és mivel nem késhettem el, így az edzés egy itthoni aerob edzésre redukálódott. Nem bántam meg, mert a héten, ezt is pótolnom kellett.
A megbeszélés továbbra is erősítette bennem a váltás iránti vágy hangulatát, amit tudatosan próbáltam gondolati szinten előnyömre fordítani.
Este nagyon fáradt voltam tanulni, ezért inkább a környéken egy laza 5-6km sétára mentem. Fizikailag, érzelmileg feltöltött, de a tanulás továbbra sem ment, így reggel korábban kelek és még a képzések előtt pótolom. Nem lenne fontos holnapra megtennem, de ígéretet tettem magamnak hogy hétvégére meglesz az anatómia.
Összegzésképpen, a mai nap komoly megpróbáltatások elé álllított, de nem hagyom magam, a pozitív gondolatok győztek és ezek fognak a jövőben is!

Reklámok

One thought on “Hálás vagyok #4

  1. Csak óvatosan azokkal a sétákkal, nehogy úgy járj, mint én! c; Pár hete olyan stresszes voltam, hogy körbesétáltam a Velencei-tavat, és sikeresen hazavágtam az egyik bokámat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s