Emberiség elbukott

Egy szenzációhajhász címet választottam, mert tényleg olyan dolgok történnek a világban, ami szó szerint a vég közeledtét sejteti. A következő cikkel való tartalmi egyetértése miatt, biztosan megkapom az alábbi címkéket: náci, homofób (bárcsak tudná a többség a jelentését), kirekesztő, elnyomó stb., de igazából nem érdekel. Sajnos az én “logikai rendszeremnek”(*), megmagyarázhatatlan, az alábbi döntés helyessége.

http://www.hetek.hu/velemeny/201507/a_meleghazassag_puccsszeru_bevezeteserol

* szándékosan nem “keresztény hozzáállást” írtam, mert ugyanolyan álszent lennék, mint a többiek, akik nem aktívan gyakorolják a vallásukat, de ilyen “mainstream” kérdésekben szívesen előhozakodnak vele.

Reklámok

4 thoughts on “Emberiség elbukott

  1. Megértem az aggályaidat, viszont azt mondom azért várjuk ki a végét. Nagyon új ez az egész mindenki számára. Részemről igyekszem szemlélődve, semlegesen viszonyulni a jelenséghez, ill. ha ez a döntés valakik számára komolyan jelentős és örömet jelent… nos, nem sajnálom senkitől sem a boldogságot. Azzal viszont talán egyetérthetünk, hogy az írek legalább szavaztak, de az USÁ-ban gyakorlatilag az emberek felett döntöttek és ez utóbbi enyhén szólva nem valami szerencsés.
    Az emberiség pedig nem bukhat el, mert sose volt dicsőséges.

    Ezeket a sorokat nem piszkálódásból írtam, nekem is meg van a magam értékrendje, neked is és ez teljesen rendben van.

    • Igen, tulzas erre kenni az emberiseg bukasat, mert nap mint nap taplo parasztokkal kozoskodom, akiknek az ertelmi szinvonaluk a tukorben felmeztelenul pozolassal es a f@szbukra minden sz@r kiposztolasaig terjed. Sajnos ezekbol joval tobb van, mint melegekbol, szoval elismerem, koltoi tulzas volt a cim.

  2. Én örülök a döntésnek és sírok is miatta. Tetszik, mert egy joghátrányt szüntet meg a törvény. Sírok is miatta, mert sok ember megbántva érzi magát. Talán szerencsésebb lenne , fogalmilag különválasztani a házasság jogi fogalmát a hétköznapitól.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s