Sport = Boldogság

Ennyi év után is azt kell, hogy mondjam tud meglepetést okozni az életvitelem. Pár hete egy új edzőterembe járok, ami szerény véleményem és több hozzáértő szerint, a világ egyik legjobban felszerelt edzőterme. Nagyon messze van tőlem, mert autóval oda-vissza minimum 1 óra az út, de nagyon megéri.

Minden egyes alkalommal, amikor eljön az edzés napja, bizsergést érzek magamban és egy gyermeteg boldogságot, hogy újra “harcba” indulok. Egy újabb feladat, ahol megküzdök a határaimmal. Valamennyire mazochista kell legyek, mert élvezem, ahogy a harmadik sorozatra előjön a hányinger, ami az edzés végéig kitart. Az idegrendszerem olyan szinten kikészül, hogy reszketek és időnként idegrángás jön rám (nem Magnézium hiány miatt). Hazaérve egy kis kiadós hasmenéssel nyugtázom, hogy szó szerint a “belem is kidolgoztam” a teremben.

Aki nem sportol életmódszerűen (itt bármilyen egyéb sportra is gondolok), az nem tudja megérteni, mi a jó a fentiekben, illetve hogy egy ilyen délelőtti edzés után tökéletes boldogságban telik a napom. Nehezen tudom megérteni, hogy miért járnak edzeni olyan emberek, akik kényszerből csinálják. Miért nem keresnek más hobbit, sportot?

Én képtelen lennék abbahagyni és nem sportolni. Boldogabb, egészségesebb és teljesebb így az életem.

u.i. költözés előtt állok. Szurkoljatok, hogy az új albérletem, ahol uszoda, futógépek és más egyéb nyalánkságok vannak összejöjjön. Mennyivel kényelmesebb, csak lemenni a házban az uszodába és reggelente úszni egy kicsit, vagy aerobozni. Mivel viszonylag olcsó a lakás, már a sokadik jelentkező voltam és így parkolópályán vagyok.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s