Ez gyors volt

Délután még arról írtam, hogy párkapcsolatban vagyok és a párom egyik “igényéről” témáztam. Most arról írok, hogy egy telefonhívás alatt vége lett a kapcsolatunknak.

Tegnap bulizni volt egy barátnőjével és valószínűleg a csajnak nagyon nem jöttem be, mert szó szerint kimosta az agyát. Azzal vádolt meg, hogy hazudok. Kiemelt a társkeresős profilomba olyan dolgokat, amiket én személyesen már az első randink előtt megbeszéltem vele, most újra a fejemhez vágta, de úgy mintha hazudtam volna neki. Én megadtam neki azt az egy lehetőséget, ami mindenkinek jár. Ezt Ő eljátszotta, így azt mondtam, vége.

Ezeket a sorokat írva rájövök, hogy olyannyira sérült már az eddigi kapcsolataiban, hogy egy barátnő elég volt ahhoz, hogy ellenséget csináljon belőlem.

Szomorúnak kellene lennem, de csak minimálisan vagyok az. Sajnálom hogy vége lett, mert sok energiát fektettem bele a kapcsolatba és tényleg azt akartam, hogy működjön. Részben pedig örülök, hogy ez ennyire sarkalatosan kijött, mert komoly kezelnivaló problémái vannak, amiken én nem tudok segíteni.

u.i. Örülök hogy vezetek blogot, mert öreg koromra, mint mindenki én is könyvet fogok írni. Na jó csak vicceltem… :))

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s