A Balf***, főszerepben Én

Megismerkedtem egy velem egykorú lánnyal az egyik társkeresőn, randiztunk, majd pedig mindketten azt éreztük, hogy megvan a másikban az a plusz, amit keresünk. Ő is és én is elfoglaltak vagyunk, ezért hetente csak pár alkalommal tudunk találkozni. Az első három randi, tökéletes volt, olyan szinten egymásra hangolódtunk, hogy azt nem is lehet szavakban leírni.

Régebben írtam a  “jing-jang” elvemről, azaz hogy miután valami jó történik velem, kötelezően rossznak kell következnie. A sors iróniája, hogy megvárta, beismerjem magamnak, hogy ” végre Szerencsés vagyok”. Hiba volt kimondani, mert ezután jött a feketeleves.

A 4. randin valami teljesen megváltozott, hullámzó beszélgetések és jött a szálka a szememben.
Egy tipikus férfi szerepbe kerültem, ami után egész délután azt hittem, hogy az én hibám miatt alakult rosszul. Valójában miután megemésztettem itthon a piti hibámat, rájöttem hogy megtörtént a “Sapka effektus”, azaz tökmindegy hogy mit mondok, akkor is rossz. Ezt a szituációt nagyon rosszul kezeltem, mert valójában azt kellett volna, hogy a hiszti alapján azonnal hazavigyem, de én hibáztam. Nyeltem és végig hülyén éreztem magamat, mert nem láttam a fától az erdőt.

Idegesít, mert nem vártam volna ezt a váltást tőle, de valójában rájöttem valamire. Hihetetlen, de Ő is azt a palit keresi, aki nem a tenyerén hordozza, hanem időnként jól felpofozza. Komolyan nem értem, hogy miért kell mindig sérült nőket kifognom? Persze ez költői kérdés, de valahogy azt érzem, hogy bevonzom őket.

Tényleg, minden nő saját magának is hazudik?

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s