Fáradtság

Elég sok idő telt el, mióta nem írtam a blogba. Úgy gondoltam, hogy ezentúl csak a “letisztult” dolgokról írok. Kb. két nappal ezelőttig össze is jött volna, de ismételten felborult az életem egyensúlya.

Kezdeném először is az “ideiglenes” (kb. 1,5 éve beköltözött) lakótárs vasárnapi elköltözésével. “Szabad” ember lettem ismét, azaz a lakás újra csak az enyém. Régen nagyon zavart az egyedüllét, mert magányként éltem meg, de pár hónapja már nagyon vártam ezt a pillanatot.

Kitaláltam, hogy férfi leszek, azaz olyan, aki képes kemény helyzetben is megvédeni az utcán magát, illetve a párját. Sablonos dolog, de az izmokkal semmire se megyek, harctechnikai tudás nélkül. Először egy fegyver (legális) beszerzésén gondolkodtam, de ennek a későbbi börtönévek veszélye miatt, elvetettem az ötletet. Hasznos dolgot akartam, nem valami X. haszontalan sportot, hanem olyat, ami tényleg ér valamit. A végén pedig a Krav-maga mellett döntöttem. Két hete járok és nagyon bejön, igaz a fáradtság miatt a mai edzést kihagytam.

Beiratkoztam egy Biokertészetbe. Tavaly szerettem volna, de év közben nem lehet, így idén sikerült utolsó utániként belépnem. Nem olcsó dolog, de így legalább a mindennapi étrendembe sikerül a “csirke-rizs” mellé a zöldséget is beillesztenem. Mindig változatos, az évszaknak megfelelő csomag. Mellékelek egy képet, hogy néz ki egy heti adag (4 személyre, amit párommal vagy egyedül pusztítok).

cqqshpg

Elkezdtem ismét a tőzsdét, úgy gondolom most hogy lelkileg egyensúlyban vagyok ismét magammal, lesz mit keresnem ezen a piacon. Elég sokat olvasok és gyakorlok, hogy ha majd úgy érzem, élesben is kipróbáljam magam. Erről nem írok részletesebben, túl unalmas az átlag olvasónak. 🙂

Összejöttem ismét a párommal, de erről már szerintem írtam. Nagyon jól megvagyunk. Vannak olyan dolgok, amiket ha leírnék, úgy kellene folytatnom az előző mondatomat, hogy “de…” vagy “bár…”, viszont úgy érzem ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, a saját személyiségemen dolgoz(n)om kell. Nem problémák, hanem “megszokandó” tulajdonságok, amikkel megkellbarátkozom és végre elfogadom teljesen a másikat olyannak, amilyen.

A poszt címének értelme most fog körvonalazódni. Szellemileg túlvállaltam magam. Az eddigi életem valamely értelemben, nagyon egyszerű és könnyű volt. Viszont a munka, a diéta és a napi edzések mellé bejött a heti két krav-maga, tőzsde, olvasás és a barátnőm, amik hirtelen teljesen lemerítenek már hét közben is. Észrevettem magamon, hogy már a súlyzós edzés se megy úgy ahogy kell, illetve az általános fáradtság már szinte napi szintű probléma. Fent írtam is, hogy az első krav-maga edzés kihagyásom ma meg is történt. Nem volt lelkierőm elmenni. Először lustaságnak gondoltam, de mégse az. Be kell ismernem, túlvállaltam magam és így ennek rossz vége lesz. Most próbálok valami rendszert kitalálni, amivel egyensúlyban leszek ismét.

u.i. Ma elmentem egy új helyi fogdokihoz. Nem vártam arra, hogy mikor tudok leutazni vidékre a régi dokimhoz és így rászántam magam egy új doki felkutatására. Nem bántam meg, mert a barátom által ajánlott orvos nagyon megbízható és kedves. Fontos számomra az, hogy bízzak benne, hisz végtére is, az egészségemmel foglalkozik. Szép a fogsorom, nincs lyukas fog, csak némi lepedék, de azt ultrahanggal eltávolította. Kontroll fél év múlva.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s