A hurok

A sors egy érdekes rendező, aki bezár egy ajtót, de kinyit egy ablakot. Az én döntésem, hogy élek e a lehetőséggel vagy sem. Most épp az egyik kedvenc filmem (A Felhőatlasz) híres zenéjét hallgatom és a szokásos elmélkedést folytatom.

Az elmúlt napok levelezései azt sugallják, hogy Ő szeretné újra folytatni. Én próbáltam úgy alakítani, hogy a puding próbája az evés, ergo mivel a múltban nagyon vágytam egy közös TT-ra vele, ezért elhívtam a szombatira. Logikus kifogásokkal (nincs edzésben és megfelelő ruha) kibújt alóla. Megértettem, ezért azt gondoltam, hogy itt akkor abbahagyom a próbálkozást. Miért? Mert az egyszerűbb utat akartam választani és kibújni a felelősség alól. Igen, csak ez lehet mögötte.

Rám írt tegnap, hogy láttam e a Wall Street farkasa filmet? Nem láttam, erre:”Nem nézzük meg valamikor?”. Szombat estére, a túra utáni időpontra beszéltük meg. Én elmegyek érte és valamelyik moziba megnézzük. Ez az alap terv. Hogy mi lesz? Nem tudom, el kell döntöm akarom e őt. Legbelül meghoztam a döntést, de az új énem még vívódik. Egyáltalán biztos hogy Ő is így gondolja? Nagy pofára esés lenne, ha mégis csak barátként közeledik, én pedig “lerohanom”. Valójában ezt is vállalom, mert inkább egy “Nem!”, mint egy “mi lett volna, ha…”

Egy örök igazság van bennem, amely mostantól az életem végéig fog kísérni:”Ha nem ragadok meg egy lehetőséget, akkor 100%-ig elbuktam, de ha megpróbálom, akkor 50% az esélye, hogy sikerül.”

A döntést meghoztam, aminek válaszát holnap megtudom, de részemről bízom abban az 50%-ban.

Reklámok

3 thoughts on “A hurok

  1. A felhőatlasz nagyon jó film ….? A szerelem….hát az valami csoda akkor is ha fáj , ha a lelked belepusztul a hiányba vagy a meglétbe a hazugságba vagy ….na hogy is van ez akkor kezdődik a hazugság amikor meg akarnak felelni vagy félnek….mitől lehet félni….attól hogy elveszítenek ….miért van a hazugság?….hogy ne veszítsen el miért van a megfelelés….hogy el ne veszítsen….ha tudná és elhinné a feltétel nélküli elfogadást….ha valaki tudna ugy szeretni….valóban….( van ilyen azért) akkor egy csomó játszmára stb nem lenne szükség akkor lenne a szeretet az elfogadás….de az a kis egó ami ott van mindenkinél aki túl akar mindent élni….ilyenek vagyunk mi emberek….simán agyonkínozzuk magunkat….mert nem látunk ki….mert félünk….mert el-vár-unk….aztán csalódunk aztán fájunk és az igazunkat bizonygatjuk….

    • Igen, a Felhőatlasz az egyik kedvenc filmem, mert ahányszor megnézem, annyiszor új, jelentős tartalmat fedezek fel benne.
      A szerelemről amit írtál, teljesen egyetértek mindennel.

      • 🙂 hát igen nagyon igyekeztek a valóságot összehozni egy filmben szuper volt amikor először megnéztem feliratosan és sokáig őriztem a szinkronos változatot lehet majd ujra megnézem :)nemsokára ….

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s