Drift+érzelem

Őrült egy hetem volt, azaz még van, csak most van egy kis időm írni. Szerdán mentem az autóhifishez beszerelni a kocsimba az új fejegységet, ahol kiderült, hogy a rohadt német (akitől az autót vettem) kiszerelte a gyári mélyhangfalat és valami szart rakott a helyére, de az sose működött, mert nem volt bekötve rendesen. Furcsa mód nem hiányoltam, mert a többi hangfal elég szépen szólt. Ott a telepen kitaláltam, hogy átmegyek az autófóliásokhoz, ahol lebeszéltem péntekre a kocsi lefóliázását. Persze szét is kellett hozzá szedetnem, illetve egy műanyagossal is meg kellett csináltatnom a módosításokat. Végül persze nem sikerült minden, így a kocsi jelenleg félkész állapotban van. Az eleje nincs fent, mert fényezőhöz is kellett vigyem, aki ha megcsinálja, még egy hétig nem is lehet utána hozzá nyúlni. Nincs ablak kerete, mert azt a díszborítást szakszervizbe kellett levetetnem és ott is fogom visszarakatni, mert a fóliások nem értenek hozzá.

Szombaton úgy döntöttem, még szétszedett állapotban is, de benevezek a haverommal egy drift pályanapra. Jól döntöttem, hatalmas élmény volt és így a sérülésektől is megmentettem a spoilert.

Egy nagyon furcsa felfedezést tettem szombat hajnalban, útban a versenypályára, mégpedig hogy egyre jobban szeretem a kocsimat. Ez nálam óriási fordulat, mondhatni 180 fokos, mert általában mindent nagy lánggal beleszeretek és utána rövid idő alatt beleunok. Ez volt a tárgyaimmal (pl. a motorommal) és a nőkkel is.

Olyan dolgokat fedezek fel magamon, ami (mint egy kis gyereknek) óriási dolog, mintha most tanulnék meg járni. Leszoktam a körömrágásról, ami egyértelmű jele volt a frusztrációnak és az elnyomott érzelmeknek. Ez mindig is ciki dolog volt, persze mindenki másnak, kivéve nekem. Számomra természetes volt, hiszen gyerekkorom óta csináltam.

Igazán jó érzés érzelmileg egyensúlyba kerülni, de még mindig csak járom az utamat, még nem érkeztem meg a célomhoz.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s