Összefoglaló

Öt napja, hogy nem írtam a blogomba. Ez eddig rekord, ám nem lesz egyedi eset (ezt már előző posztomban jeleztem).

Gondoltam ha lezártam magamban az előző kapcsolatomat, akkor illene egy összefoglalót is írnom, ha már ennyit siránkoztam róla. Előre szólok, ha bárki diplomamunkát akar majd írni a blogomból, engedélyt kell kérjen, mert ki tudja, lehet egyszer én fogok saját magamról egyet írni (na jó valószínűleg soha nem fog előfordulni egyik eset sem).

A változás szele a legutolsó levéllel indult. Ez volt az első eset, amikor is neki valamiben “nem”-et mondtam. Érzelmek nélkül, már már kisebb haragot érezve (a sok cseszegetés miatt) és ekkor éreztem először, hogy tényleg vége. Furcsa módon, ez napra pontosan 4 hónappal a szakításunk után történt. A masszőrnőm szerint, ez valami mágikus szám lehet az életemben, mármint a 4-es. Nem tudom, egyenlőre ezzel nem foglalkozom.

Egyből nyitott lettem az új kapcsolatok irányába és szeretnék ismeretlen lányokkal személyesen megismerkedni. Semmit se erőltetve, pusztán ismerkedni és majd lesz ami lesz. Rögtön jött pár napra rá egy “randim”, amit szerintem én fújtam fel randinak, valójában megrekedt barátkozás szintjén a dolog. Erről csak az érintett fog tudni nyilatkozni, de én mindenesetre nagyon jól éreztem magam a társaságában, így örülnék ha lenne személyes folytatása a délutánnak.

Most ott tartok, hogy ha nagyon unatkozom (ami szerencsére ritkán van), akkor fellépek egy ilyen ismerkedős oldalra és ha valaki jelzi felém az érdeklődését, beszélgetek vele. Nem viszem túlzásba, messze nem úgy, mint tavaly, amikor is “darab-darab” elv alapján sorra vittem őket az ágyba. Ezt is persze csak addig csináltam, ameddig úgy gondoltam, hogy az igazit meg nem találtam. Persze utólag nem Ő volt az, de most valahogy erre a “darab-darabra” nincs hangulatom, így csak a minőségi ismerkedés érdekel.

Nem állítom, hogy a szex nem motivál, azaz hogy nem fontos része az életemnek, de egyenlőre nem égető a hiánya. Túlságosan sok energiámat elviszi a munka, diéta, napi két edzés és a hétvégente lévő túrázgatás (jut eszembe a most szombatiról, lehet írok egy rövid bejegyzést).

Úgy érzem a blogom most 180 fokos fordulatot fog venni és kicsit alakítva a jellememen, új utak után nézek.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s