2013.11.15

Nehéz összeszednem a mai napról a gondolataimat, mert eléggé hullámzó napom volt. A reggelem eléggé katasztrofálisan indult, mert az albérlet tulaja kitalálta, hogy mivel Ő neki vidékre kell utaznia és közben javíttatni kell az autóját is, így fizessem ki neki ma a következő havi pénzt. Nem vagyok hülye, mert anno beköltözésemkor fizettem 3 hónapot (2 kaució 1 előre), így már 2-őt fizetnék előre.

Bosszúból tudta, hogy edzésre megyek, ezért a vízszerelőt ismét odarendelte a lakáshoz. Ezt a békát is lenyeltem, de persze amint elhagyta a kerületet a szerelő, ismét elkezdett folyni a WC. Felhívtam a szerelőt, nem vette fel. Később visszahívott, de akkor már nekem nem volt jó. Rohanás edzésre, hogy azért ne maradjon ki, bár eléggé szoros volt a napi programom. Utána munka, ott is gondok merültek fel. Délutánra programom is volt, viszont még egy súlyzós edzést be kellett előtte iktatnom, úgy hogy utána még egy Skype megbeszélést is terveztem. Tempósan lezavartam a második edzést, de már a megbeszélésre nem maradt idő.

Az elmúlt 4 hónapom fénypontja, hogy elkönyveltem magamban vége a siránkozásoknak. Lelkileg sikerült túllépnem a hullámvölgyeken és teljesen lezárnom a múltamat.

A nap csúcspontja, sőt inkább úgy fogalmaznék, ami ismét meghozta az életkedvem, az az hogy megismertem egy igazán kedves, aranyos lányt, akiről egyenlőre részleteket nem írhatok. Messze ez volt hosszú idő után a legjobb délutánom és csak azt sajnálom, hogy rövid időt tölthettem el vele. Hogy lesz e folytatás, az a jövő zenéje.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s