2013.11.14

Ma semmi se alakult tervszerűen. Reggel elaludtam az edzést, késve keltem, ami után már nem volt időm rá. Délután olyan fáradt voltam, hogy egy órára le akartam edzés előtt feküdni. Na ebből lett 2 óra és megint elaludtam az edzést. Huh itt már ideges lettem, mert mondom kizárt hogy megint kihagyjam, sietve elindulok.

Telefonálgatok az úton, hogy minden utána következő programomat csúsztassam 1 órával. Megérkeztem a terem parkolójába, akkor telefonál az albérlet tulaja, hogy a vízszerelő ott van a lakásnál és be kellene engedni. Tökéletes, edzés ugrott, irány vissza.

A vízszerelő igazán alkoholista lehet, mert miután senki nem volt a lakásnál, telefonálgatások garmada után se vette fel a telefont. Itt nagyon ideges lettem, mert az edzés is kimaradt, de a WC se lett megjavítva.

Siettem a már megbeszélt találkozóra, amikor is cseng a telefonom, hogy sikerült megtalálni a vízszerelőt, de rossz címen volt, most viszont már tényleg ott van. Mondtam felejtse el, én már nem megyek vissza. Cserébe ki akarta ezt is számlázni, persze álmába se fogja, mert ezt ki nem fogom fizetni. Keresek másikat.

Most pedig folytatom a munkát, mert szerencsére a napnak még nincs vége (úgy hogy technikailag már holnap van, azaz ma).

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s