2013.11.07

A mai nap “csodásan” indult, éjjel folyamatosan olyan álmaim voltak, amiben szenvedtem az exem miatt. Az egyik maradandó volt, mert épp szeretkezéshez (szándékosan így írom) készültünk és már majdnem hozzáértem, amikor a szomszéd (?!) bejött és félbeszakított minket. Ez csak egy volt a sok változat közül, ami miatt utáltam minden egyes ébredés után visszaaludni.

Reggel elmentem edzeni, ahol megkaptam hogy nem mosolygok eleget. Tényleg, jogos, tökéletes az életem, csupa boldogság. Hazajöttem kezdődött a napom szétszedése. Munka, utána rohanás a második edzésre, ahol megszívattak és az én rock válogatásom helyett valami ribancnak az éneklős válogatását tették be. Azt gondolta a vamzer kis csaj a recepción, hogy ez jó poén. Én nem tartottam annak, de nem adtam meg azt az örömöt, hogy láthassa szenvedek, ezért headset és saját zenére edzettem. A diétám végén most már biztos, hogy termet fogok váltani. Elegem van a képmutató, senkiházi emberekből.

Elmentem egy autóhifishez, akit a haverom ajánlott. Állítólag profik, de én szerintem a tegnapi 1 órás googlezés után többet tudtam, mint ők. Csak egy fejegység csere lenne, de már teljesen túlbonyolították az egészet és már e-mailezés hadába kezdtek. Arra jutottak, hogy az enyém nem párhuzamos, így nem lehet belerakni csak olyat, ami belevaló. Józan paraszt ésszel is rá lehet jönni, hogy biztos van hozzá adapter, amivel bármilyet bele lehet rakni. Van is, találtam a neten. Holnap megrendelem és ezeket elküldöm a halálba.

Az agyam menekülne már, azaz kirángatnám magamat ebből a nyomorult helyzetből, de valamiért olyan ez mintha újra és újra bűnhődnöm kellene a tetteimért. Amint valami nőre gondolok, akivel valamit összehoznék, mindig jön egy emlék, egy utalás amivel teljesen felkavarja bennem az állóvizet. Érzem a kart, ami mindig visszahúz a szarba, jó mélyre.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s