2013.11.06

A mai nap nem volt túl eseménydús. Elmentem kétszer edzeni, közte pedig masszőrnél voltam. Ahogy mesélte milyen ügyfelei vannak, elkezdtem egy ötleten agyalni, amit régen is meg akartam csinálni, de most fel tudom hozzá használni az “ügyféladatbázisát”. Részletekbe nem megyek bele, mert ez nem publikus dolog.

Este mint kiderült a törzshelyünkön az egyik pincércsajnak születésnapja van. Elmentem vettem neki egy száll rózsát, hogy ne maradjak szégyenbe, mert mégis szinte napi rendszerességgel oda járunk és jól ismerem. Itt kiderült, hogy az a csaj aki szemezgetett velem, annak igenis van pasija, de hiba lehet a rendszerben, mert kint van külföldön. Két dolog van vagy egy ordas nagy kurva és azért flörtölget másokkal, vagy a kapcsolat döglődik. Az már biztos, hogy nem leszek az aki szétválaszt egy párt, mert az nem az én stílusom.

Ezek a pincércsajok, akik 500Ft-os órabérrel itt rohadnak 12-14 órákat, igazán a legalja. Tényleg 1 csaj van  (akivel szemeztem), aki nézhető (!), a többi igazán veszélyes külsőre. Belsőre pedig szinte mind patkány, mert fúrják egymást és lenézik a vendégeket. Megértem, hogy éhbérért dolgoznak és a tulaj igazán igénytelen, mert ilyen lányokat soha nem vennék fel, mert elriasztja a vendégeket. Most azt gondoljátok, hogy egy lepukkant hely, pedig nem az, eléggé nívós, de helyén kell kezelni a dolgokat és a mai világban nem lehet ilyen igénytelenséget a személyzet részéről elviselni. Megszokásból járunk mi is csak ide, de innen is ideje lenne továbblépni.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s