2013.11.05

Reggelem csodásan indult. Nem a szokásos reggeli zabpelyhes turmixomat fogyasztottam, hanem a tegnap már elkészített csirke-rizs adagomat. Pár perc és már ki is jött belőlem. Magyarázat nincs, egyszerűen csak nem akart lent maradni. Ez idén a 2. ilyen alakalom. Tökéletes lesz ez a nap is.

Ismét fura érzésem van, olyan mintha megint jönne valami méretes szar dolog. Ezt és az előző sorokat, még reggel 9-kor írom, azaz még a nap alig kezdődött el. Sokan hisznek a “bevonzás törvényében”, én nem. Hülyeségnek tartom, mert a rossz dolgok akkor is elérnek, ha boldog vagyok és csak jó dolgokra gondolok.

Az egyik kedvenc sorozatomból, a mai nap hangulatképe:

(eddig történtek valós időben a dolgok)

Délelőtt készülődtem edzeni, mielőtt a végső simításokba kezdtem (pl. edzés utáni turmix, törölköző, víz stb.), cseng a telefonom. Beszart a szerver. Persze, mikor ha nem az utolsó fél órában? Vadásztam a megfelelő embereket, mire elértem a terembe már 10 perces csúszásban voltam. Nem szeretek késni, utálom azokat az embereket, akik notórius késők. Az edzés nagyon szar volt, mert nem lehetett a pörgős rock válogatásomat hallgatni. Egy két “kislány” miatt, minimal house-t kellett nyomatni, amivel különösebb bajom nincs, csak hosszú távon irritál az egyhangúsága és nagyon nem edzőterembe való zene. Sikerült e mellé kifognom a gengszter pofázós semmitnemcsinálok embereket, akik csak úgy hergeltek a sok szövegelésükkel.  Egyáltalán nem tudtam koncentrálni.

Edzés után minden hónapban egyszer elmegyünk Steak-et enni az edzőtársammal. Imádom a steaket, de az ára miatt és mivel diétázom, havonta egyszer eszem. Sikerült az amúgy 30-30 KM-es utat 4 óra alatt megtenni. Elképesztő mi megy Pesten.

Valahogy éreztem, hogy az esti 2. edzés nem nagyon akar összejönni, mert mikor készültem volna elindulni, hív az üzlettársam hogy úton van, hozza nekem a megbeszélt dolgokat, várjam meg. Tökéletes, megint egy kis csúszás. Na ez olyannyira “kicsi volt”, hogy este már el se tudtam menni edzeni, mivel 1,5 órát beszélgettünk (nem lehet lelőni), ezért már a következő programomra siettem, mert vártak a haverok. Utálok edzést kihagyni, mert ilyenkor mindig lelkiismeret furdalásom van.

Megérkeztem a szokásos törzshelyünkre. Megint odaültem ahova pár napja délután egy üzleti megbeszélés miatt és szembe velem a fagyis pult mögött ugyanaz a pincércsaj volt. Számoltam, hétszer nézett rám úgy hogy utána közvetlenül elmosolyodott. Ugyanúgy, mint pár napja. Nevettem ezen, mert biztos azt gondolhatja, ennyire hülye nem lehet a srác, hogy nem veszi le hogy akarok tőle valamit?! Nem vagyok ennyire hülye, csak én nem tudom hogy egyáltalán a szexet akarom e vele, mivel másról szó se lehet? Nem azért, mert nem tudok többet szeretni (remélem igen), hanem mert abban se vagyok biztos hogy ha az aktusra kerülne sor, nem mondanék e csődöt az emlékek miatt. Kizárólag úgy lehetne róla szó, hogy nála és nem nálam. A lakásomban nem menne. Így leírva gondolom végig a folyamatot és jövök rá, hogy el kell költözzek vagy teljesen át kell alakítsam.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s