2013.11.03

Nézem a Vissza a jövőbe 1-et és mikor a csajnál a McFly az ágyon ül, majd mellé ül a csaj is, akkor bevillan nekem ahogy a Normafánál először megcsókolom az exemet. Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.

Délelőtt elmentem edzeni, nagyon jót edzettem, végre úgy ment ahogy az kellett. Délutánom pihenéssel telt, nem mentem el a 2. edzésre, kellett a pihenő és az esti filmre se értem volna vissza.

Elmentünk egy barát barátnőmmel moziba megnézni a Philips Kapitányt. Jó film volt, bár itt is találtam olyan elemeket, amik csak időhúzásra voltak jók és a valóságban nagyon nem így történnek. Vitatkoztunk utána, mert szerinte a valóságban is minden így alakul, hisz “igaz történet” a sztori. Olyannyira nem az, hogy csak a fő vonalak egyeznek, azok is csak nagyon nagyvonalakban. Akit érdekel az alábbi linken elolvashatja a valóságot, mert képes volt a csaj (tényleg szőke) kikeresni, hogy utána bebizonyítsa nekem van igazam.

http://htka.hu/2009/04/13/phillips-kapitany-megmenekult/

Este a lakótársam szobájából Lana del Ray hallatszik át. Nagyon fájdalmas emlékeket ébreszt, mert az első hónapban ameddig mentem az exemért, végig ez ment a kocsimba. Életem legszebb hónapja volt. Ez nem klisé, hanem tényleg az volt. Előtte sose voltam olyan boldog, mint akkor és persze azóta erősen érzem a nyomát.  Úgy gondolom, kizárólag azért nem őrültem ebbe bele, mert ott a sport a mindennapjaimban és valahol tudat alatt, nagyon mélyen reménykedem abba: Visszakapom még Őt.

Tudom sose fog ez már megtörténni, mert az azt jelentené közel a világvége, hisz akkor igazán boldog lennék, ami után csak az vagy a “miskolci gyors” jöhet, másképp nem lenne meg az egyensúly.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s