2013.11.02

Muszáj lesz jegyzeteket írnom, mert a diéta olyan szinten lepusztítja az agyamat, hogy koncentrálnom kell a történtek felidézéséhez. Tudom, hogy tegnap is voltak olyan szituációk, amiket nem írtam le, pusztán mert elfelejtettem, de most se jutnak az eszembe.

Mai napom reggel edzéssel indult, amihez már egyre kevesebb erőm van. Napi két edzés rendesen lefáraszt, még ha a munkám mellette nagyon könnyű is. Igazából már mindent megszokásból csinálok, mert a 14 hét diéta alatt rutinná fejlődtek a dolgok. Ott tartok, hogy edzésre menet, a táska súlyából már megmondom, hogy kifelejtettem e valamit vagy sem.

Estig nem történt semmi említésre méltó, azaz pontosabban nem emlékszek ilyenre. Este viszont ismét előjött a képzelgésem. Súlyosbodott a dolog, mert a szokásos törzshelyünkön, ült mögöttünk egy lány, akit érkezéskor “leellenőriztem”, hogy nem e Ő az. Természetesen nem, de itt is passzolt a hosszú egyenes barna haj és a vékony magas test (Jesszusom, ez mennyi nőre fog még passzolni?!). Az eset súlyosságát kifejezi, hogy bármennyiszer elment mellettem és háttal láttam, azt hittem Ő az. Ez már egy olyan elmejáték, amit végképp nem értek.

Tudatosan próbálom magam egy váltásra kényszeríteni, legalább egy testi kapcsolatba, de tudom legbelül, hogy részéről bármilyen újbóli kapcsolatfelvétel és ismét visszazuhanok. Nagyon várom azt a napot, amikor azt tudom leírni, hogy sikerült magamban helyretegyem a dolgot. Olyan területen vagyok (ha csak az időt is nézzük), ahol még sose voltam. Nem szenvedtem még sose ennyire egy nő miatt.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s