2013.11.01

Eljött a November. Nem egészen két hónap és itt a Karácsony. Nagyon nem várom, mert magányosan tuti nem bírom ki. Nem akarok e miatt belemenekülni egy kapcsolatba, de képes leszek rá, ha előjön a “kapuzárási pánik”.

A mai napom tervszerűen alakult, bár egy-két döccenő ebbe is volt. Reggel mikor beindítottam a kocsit, hallottam valami fura gyengén zúgó hangot, amit eddig nem volt. Kiderült, a kuplung az, mert mikor kinyomom elhalkul. Nem tudok rájönni a miértre, mivel új a kuplung és a szerkezet, ezért valami kopásból adódó zaj lehet.

Délután voltam a masszőrömnél, ahol mint sokadjára kiderült, az én szerelmi problémáim közelébe sincsen az övé, vagy az ismerősei problémáinak. Persze egy biztos, mindenkinek a saját gondja a legnagyobb, mert hiába tudom másnak szarabb, attól még az enyém nem oldódik meg.

Este úgy volt, ismét egyedül töltöm itthon az estét, mert az egyik barátom, akivel szoktam találkozni beteg lett. Kulcsfontosságú személy, mert a többieket rajta keresztül ismerem és nem gondoltam, hogy van olyan jó az ismeretség, hogy így nélküle is leüljünk beszélgetni. Mégis felhívtak, hogy menjek, ezért elmentem. Rájöttem, amiről már írtam, hogy a haverom csaja nagyon belevaló. Mindenre kapható és ezt a srác hozta ki belőle. Nem hiszem, hogy valaha is leszek ilyen hatással a nőkre, de jó volt ezt látni. Ad egyfajta lendületet a párkeresésben, még ha ez csak pillanatnyi, mert miután végiggondolom, továbbra is az exem felé húz a szívem.

A vasárnapi túra nagyon gyenge lábakon áll, mert egyedül nincs sok hangulatom hozzá, ráadásul még az eső is közbeszólhat. Másfelől viszont keménynek kell lennem, mert nem vagyok cukorból, ergo egy kis esőtől nem fogok elolvadni. Ott a súlyzós edzés is, amit jó lenne nem kihagyni, de ha szombatra teszem, akkor pedig nem lesz edzőtársam, amire szükségem van. Kompromisszumot kell kötnöm, mert nem sokáig lesz olyan időjárás, hogy tudok túrázni, ki kell ezt használnom.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s