2013.10.31

Pár nappal ezelőtt írtam, hogy olyan furcsa gyomoridegem van. Az élet mindig megcsinálja, hogy úgy kapjam az igazi “gyomrost”, hogy nem készülök fel rá.

Telefonálok éppen, erre közben cseng a telefonom, az exem az. Nem veszem fel, majd pedig nem sokkal később ismét hív. Azt gondoltam fontos, valami baj történt és ezért hív engem többször, mert tudja jól, legalábbis tudtára adtam az utolsó levelembe, hogy ez a barátkozás nem fog részemről menni.

Remegő hanggal és gyomorideggel hívom vissza, amikor is kiderült, hogy valami fotózása lesz a hétvégén, ahhoz keres motorost és rám gondolt. Nem értem, tényleg nem értem.

Én már ezt is továbbgondoltam, mi van ha így akar újra közeledni? Mi van ha ezzel jelzi, hogy találkozni akar és folytatni? Úgy gondolom, ha így lenne, akkor tudtomra adná, hogy mindentől függetlenül ismét találkozzunk és elég lenne ha csak annyit mondana, hogy beszélni szeretne velem. Nem kérdeznék rá, hogy miről, hanem elmennék a találkozóra.

Tudom ezek hiú ábrándok és igazából ez csak egy újabb döfés a lelkembe és tudom, ahogy másznék ki a szarból, visszahúz egy újabb eset. Az élet egy pöcegödör számomra.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s