2013.10.31

Ez már a vég. Áhh dehogy is az. Nem lehet az, olvasva az előző bejegyzésemet.

Megnéztem egy igazi brutál filmet ( Köpök a sírodra 2) és rájöttem nem hatnak már meg a jelenetek benne. Eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha velem történne, mármint a kínzások. Azt gondolnám, hogy ha vége, akkor meghalok, ergo minden rossznak vége. Elkanyarodtam rendesen, egészen a halál gondolatáig. Többször foglalkoztatott már a gondolat, az elmúlt 3,5 hónapban. Voltak erős mélypontok, de a bátortalanság mindig meggátolt valami hülyeségben. Költői kérdés: Tényleg hülyeség, vagy ez is csak egy sablonos klisé?

Erősnek kell lenni, Férfinek! Ezt nyomják orrba szájba az emberek. Külső szemmel más nézni olyan személyt, aki az én cipőmben van. Én is voltam lekezelő, okoskodó más életével, persze 1%-át se láttam a valóságnak, ami nélkül igazi tahóság véleményt nyilvánítani.

Kíváncsi vagyok, meddig fog ez elmenni, mármint a múltam kísértése? Legbelül tudom, hogy változnom kell, gondolkodásban nem tudom hogy sikerül, de testileg mindenképp. Sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy eljutok arra a pontra, amikor is elértem a célomat, mármint sikerül disznó kinézetemet lecserélnem egy esztétikus sportosan kidolgozott acélos testre. Nem vagyok már messze, de ha elértem oda, hova tovább?

Elősző posztom is tele van kérdésekkel és ahogy látom ebben is burjánzanak a megválaszolatlan elmés gondolatok. Próbálom terelgetni a gondolataimat, de már csak ezt olvasva is rájövök, ide-oda csapongok.

Mai utolsó kérdés: Honnan tudod, ha már megőrültél, beleőrültél valamibe?

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s