2013.10.30

A tegnapi blog poszt kimaradt. Egyetlen említésre méltó dolog történt, hogy lemosattam a kocsit. Természetesen hetek óta tegnap este kellett essen az eső. Ez nálam már normálisnak számít.

Ma reggelem azzal indult, hogy elaludtam az edzést, de legalább a délutáni nem maradt ki. Az ideiglenes lakótársam, akiről még eddig nem is írtam (mert hajón volt), ma visszajött. Azért ideiglenes, mert egy éve hogy befogadtam, mivel nem volt hol laknia. Motoros srác, jó barátságba lettünk. Igazából, most hogy sikerült munkát találnia, felhozom hogy ideje elköltöznie. Át kell alakítsam a lakást, átköltözöm abba a szobába egy új ággyal, amibe most Ő lakik. Muszáj ezeket a lépéseket megtegyem, mert az emlékek folyamatosan kínoznak és hátha így egy kicsit tompulni fognak.

Érdekes dolog ez, néha felerősödik bennem az állat ösztön, hogy újra fel kellene lépni a társkereső oldalra és vadászni egy újabb csajt, csajokat magamnak. Utána jobban belegondolok és megtorpanok. Jönnek a szokásos gondolatok. Mit gondolna ha meglátna ott fent? Mit tenne? Rám írna? Örülne? Szomorú lenne?

Egyáltalán miért foglalkozom még mindig vele? Tök egyszerű a válasz, mert még mindig szeretem. Persze, ha még mindig szeretem, akkor miért kacsingatok más csajok felé? Olyan kérdések, ellentmondások ezek, amikre nem tudom a választ. Innen tudom, hogy még mindig sodródom az árral, az üres kietlen folyón, ami nem tudom hova visz. Vannak dolgok, amik azt sejtetik, hogy jó irányba haladok, ilyen a külsőm pozitív irányú változása, a túrázás, a kocsim, de attól félek, hogy ez mind “illúzió”.

Mi van, ha tétlenségemmel, “taszításommal”, elveszítem azt aki az életem értelme, egyetlen igazi szerelme? Lehet ha rámenősebb, erőszakosabb lennék, meggondolná magát vagy lehet meg is gondolta magát, csak azt gondolja így nekem jobb?

Nincsenek válaszok, csak kérdéseim, amikből minden nappal csak több és több van.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s