2013.10.28

A mai nap ismét egy szintlépés az életemben. A sportról amit űzök, azaz a testépítésről, nem igen írtam, de a 14. hetében vagyok a diétámban és ma realizálódott bennem az, hogy előjött ismét belőlem az “állat”. Ezt úgy értem, hogy tegnaptól, erősen agresszív lettem. Vannak periódusok az évemben, amikor ez egy lökést ad az edzéseimben és plusz erőt kapok tőle. Nem kell egyből szteroidokra gondolni, életemben nem használtam és nem is akarok. Egyszerű a magyarázat, egy hosszú stagnálás után, mindig van egy lendületesebb periódusom. Most ez jön és ki kell használnom. E mellett, ismét dupláztam a napi aerob edzéseket, hogy haladjak a diétában is a célom eléréséhez.

Délután megvolt a jótékonyságom is, mert kaptam a Shelltől egy emailt, hogy év végén X pontszámom a klubkártyáról le fog járni. Nem fogom a céget valami bóvli vásárlásával támogatni, inkább elajándékoztam az SOS Gyermekfalunak a pontokat, ők többet érnek vele (pl. olcsóbb tankolás).

Fura módon haverom nője egyre jobban bejön. Félreértés ne essék, sose mennék rá egy barátom nőjére, de az a stílus, amit képvisel és sugároz magából nagyon bejön. Karcsú, feszes idomok és brutálisan perverz az ágyban. Na persze a még számomra vállalható kategóriában. Ilyen nőt akarok én is magamnak jelenleg. Persze ez mind csak “álom”, mert még mindig a régi ex nyomasztó terhét hordozom a mindennapjaimban.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s