2013.10.27

A mai nap teljesen átlagos vasárnap volt, reggel edzés, délután mozi a haverokkal, este pedig dumálás a törzshelyünkön.

Egy dologban viszont eltért. Délután egy eléggé erőteljes szorongó érzés fogott el. Nem tudtam megmagyarázni, de tudtam, hogy valami szar dolog van készülőben. Elmentem a haverokkal dumálni, ott se történt semmi váratlan. Megbeszéltem az üzlettársammal, egyben barátommal, hogy van egy laptopom, amit le kellene vinni a szüleimhez és azt majd kiviszem hozzá, mert megy vidékre holnap.

Hazaugrom érte és mikor már úton voltam fel a lakásba, elgondolkodtam. Ezt a laptopot használta az exem, mikor elment, gyorsan beledobtam a táskájába, de nem néztem meg mi van benne. Átnézzem? Van hozzá erőm? Hátha találok valami olyasmit, amit nem kellene. Belenéztem, de semmi extra, csak egy egér és a töltője.

Mikor bezártam a táskát, akkor találtam egy hajszálat rajta. Ez egy olyan érzelmi hullámot gerjesztett bennem, amit nagyon nem vártam. Képtelen voltam megfogni és levenni a táskáról. Úton a kocsim felé, azon agyaltam, hogy most ha így berakom a kocsimba és ott leesik, akkor ott lesz abba a kocsimba, amibe nagyon nem akarok belőle semmilyen részletet látni. Levettem az utcán és elengedtem. Stílszerűen pont fújt egy kis szellő és még az utcai világításban láttam, ahogy elszáll.

Egy hajszálról beszélünk és teljesen hazavágta az estémet. Szánalmas, tényleg.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s