2013.10.26

Hulla vagyok, fárasztó volt a mai túra. 3 óra 58 perc alatt tudtam le a 18 Km-es távot (ami valójában 17,1 a GPS szerint), a maga 640 m szintkülönbséggel. Dupla akkora volt a szintkülönbség, mint az előző túrán és ezt rendesen éreztem is.

Kaptunk induláskor egy csomagot, amiből a Béres porcerősítő pezsgőtabletta a leghasznosabb, az összes többi cukros, fehérlisztes szarok. Intersport rendezésű túraverseny volt, ahhoz képest az ajándékok olyasmik, amik lassan gyilkolnak. Persze nincs mit mondani, mert itt is, mint mindenhol zsíroskenyér cukros teával a menü a beérkezőknek.

Furcsa mód, olyan fáradt voltam a túrán, hogy nem agyaltam az exemen, de úgy igazából semmin se, csak hallgattam a zenét és meneteltem. Keveset pihentem, összesen úgy 15 percet. Olyan kihívás lett ez nekem, mint a testépítés, kezdek függő lenni. Már a jövő hét vasárnapi programom is megvan, ami még ennél is keményebb lesz.

Mindig estére ülepszik le a magány rajtam és olyan szar érzés az üres lakásba hazajönni. Attól félek, hogy megint kiéheztetem a lelkemet annyira, hogy belefussak egy szar kapcsolatba. Igazából sorsszerű tőlem, hogy egy heves jó szerelmi kapcsolat után, egy szar jöjjön. Valahogy mint mindenben, úgy ebben is váltakozik az életem.

 

Képeket holnap fogok feltölteni, most már nincs idegem lementeni a telefonomról.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s