2013.10.24

Ez a nap nehezen lehetett volna rosszabb. Azaz mondhatnám úgy is, hogy baromi szarul indult és végül végződött is.

Reggel korán, 6:30-kor keltem. Általában 7:30-kor szoktam. Most kivételesen 8-ra volt időpontom a futóműveshez, ami a város másik végén volt, ezért 7-kor indulnom kellett. Így is a reggeli dugót jócskán kifogtam. Érthetetlen, hogy van aki ezt minden nap benyeli, hogy araszol a munkahelyére. Én nem bírnám, még télen is inkább motorral mennék. A futóműveshez kicsi késéssel érkeztem, de ott mielőtt felemeltük a kocsit, kiderült, hogy rossz alkatrészt vettem. Nem azt amit cserélni kellett. Egyből telefon havernak aki rendelte, hogy járjon utána.

Hazafele gigadugóba kerültem, mert persze a másik irányból is kifogtam a reggeli beáramló tömeget. Másfél órás utam volt hazáig, a röpke 20-30 Km távon.

Itthon a szokásos munka, telefonálgatások, majd pedig úgy gondoltam 1 fele elindulok egy aerob edzésre, mert kell a kondíció a hétvégi túrához. Kiderült, hogy elfelejtettem a haverom egyik kérését és vissza kellett mennem a városba. Ezzel csúszott az edzésem 1 órát. Hazafele felhívtam az edzőtársamat, egyben túravezetőt, hogy mi lesz a szombati túrával, de Ő más program miatt lemondta.

Szomorú voltam, mert nagyon vártam, de az edzésen rájöttem, egyedül is bele kell vágnom, mert valahogy nagyon vonz ez engem. Biztosan a határaim feszegetése az ami most megfogott. Edzés után hazajöttem, ettem, közben pedig a szombati túrára szerveztem a dolgaimat. Komolyabb lesz, mint az eddigi, mert ez már 19 Km lesz. Bízom benne, hogy gond nélkül abszolválom, bár a cipőm erősen cserére szorul.

A haverom utána járt az alkatrésznek, valószínűleg nem létezik utángyártottba, kénytelen leszek megvenni majdnem háromszoros áron eredetibe.

Este a szokásos törzshelyünkön találkoztam a haverokkal, ahol végig egy háttal ülő lányt néztem a szemben lévő asztalnál. Ugyanaz a hosszú barna haj, ami miatt mindig az exemre gondoltam. Sose lesz ennek vége. Persze fűszerezte, hogy ma különösen több volt az 1 négyzetméterre eső szerelmesek száma, mint úgy általában szokott.

Odáig jutottam, hogy már elméletben a legrondább pincér csajt is hazahoztam volna, hogy legyen valami változatosság a zuhanó szexuális életemben. A tartás még bennem van, de szerintem hamar átfordul ez olyan irányba, amire nem leszek büszke.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s