2013.10.23

Ez a nap ismét változatos lett. Reggel már úgy indult a napom, hogy mikor készültem volna a reggeli edzésemre, akkor csengett a telefonom. Technikai hiba az egyik szerverrel. Tökéletes, fél órás csúszást sikerült összeszednem, amikor pontosan ki volt számolva a napom és még csak reggel 8 volt. Az edzésre érkezve, a recepciós valami bérletprobléma miatt ismét elvett 15 percet a napomból. Odáig jutottam, hogy a reggeli 1 órás aerob edzésemből csak 45 percet tudtam megcsinálni, különben még enni se lesz időm, nem hogy zuhanyozni.

Hazaérve gyorsan ettem, indultam, mert egy barátom barátnője lovas versenyen vett részt. Odaérve jutott az eszembe, hogy nem készültem magammal vinni semmi kaját, ezért csúnyán áthágom a diétámat és a helyi büfében kellett pótolnom a szükséges kalória mennyiséget.

A versenyről délután hazaérve, csodás fejfájás kapott el. Jó pár órán át fetrengtem az ágy és a székem között. Munkaszüneti nap van az átlag embernek, nekem ugyanolyan munka szempontjából, mint bármelyik másik. Ilyenkor valami “csaló kajával” restartolnom kell a szervezetemet és akkor helyrejövök. Nem tudom miért, de ez mindig működött. Rendeltem egy pizzát, persze teljes kiőrlésű tésztából. Hiába megjelöltem, hogy nagy címlettel fizetek, a futárnál nem volt elég váltópénz. Szerintem napi borravalójának a felét egyedül biztosítottam, amikor 1200 Ft-ot hagytam a zsebében pluszba.

Este a szokásos barát barátnővel elmentünk megnézni IMAX 3D-be a Gravitációt. Nem tudom hol nézte meg az a barom kritikus, aki azt állította, hogy a maximumot kihozták a 3D tudásból ebben a filmben, mert egy nagy kalap szar volt. Dög unalmas, néhány klisészerű helyzettel. Annak ellenére, hogy az egész fikció, a fizika csak nyomokban volt jelen a filmben.

Későre jár, aludnom kell, mert reggel ismét korán indulok a futóműveshez, mondanám hogy utoljára, de nálam ilyet badarság lenne állítani.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s