2013.10.17

Ez a nap is sablonosan telt. Reggel edzés, utána munka, délután pedig haverok.

Na valahogy azért csak sikerült a “szopórollert” beilleszteni. 

Úgy volt, hogy délelőtt találkozom egyik partnerrel, aki hoz egy barátomnak egy csomagot és egy számomra fontos iratot. Erre késő délután futottunk össze, úgy hogy a megbeszélt parkolóban köröztem, mert nem ismertem fel a kocsiját amivel jött. Igazi szégyen, egy fekete Skoda Oktáviát nem szúrtam ki. Persze Ő nem volt a kocsinál, de addig is oda akartam menni, hogy ne kellessen rám várni. Ott kiderült, hogy az én irataimat a másik autójába hagyta, így kénytelen leszek majd elmenni érte.

Hívtak telefonon, hogy az alkatrészemet is hozza a futár, oda is el kellene ugornom. Persze késett a futár, de legalább megkaptam. Remélem ez lesz az utolsó csere a kocsin.

Este, zárás után a (tegnapi) pincércsajt hazavittem, mert a haverom nem akarta. Tudtam, hogy van palija és nagyon monogám, így semmit nem várhatok, de azért hiúságból bepróbálkoztam. A vicc az, hogy ha erőltetem, belement volna. Valamiért nagyon nem akartam, megmagyarázni nem tudom, de úgy érzem, ebből megint én jöttem ki szarul.

Hazajöttem, kiraktam az alkatrészt a garázsba, de közben mikor nyitottam az ajtót arra gondoltam, vajon lesz ott egy levél becsúsztatva? Utána pedig mikor a lépcsőház ajtaját nyitottam, nem e fog fent várni rám? Igen, az exemre gondolok, de ezek már beteges dolgok. Nem tudok kiigazodni magamon. 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s