2013.10.16

Ez a nap se sikerült teljesen úgy ahogy terveztem. Reggel elaludtam az edzést, ergo kimaradt. Mennem kellett a szerelőhöz, aki kicserélte a gyertyákat a kocsin, illetve az elromlott ablakemelő miatt X. alkalommal szétszedte az ajtót. Elvitte egy elektronikushoz a motorját és persze hogy csak holnapra van kész. Ki kellett ékelni egy fával az ablakot, hogy ne essen le. Szerencsére az előző ugyanilyen probléma miatt, végig a kocsiban volt a fa.

Hazafele nagyobb tempónál, megemelte a szél az ablakot és beesett az eső. Persze hogy ma kell egész nap essen az eső, mivel rohangálós napom volt.
Kiderült délután, hogy mégis elmegyünk a szombati teljesítménytúrára, így a hazautat a szülőkhöz át kellett raknom. Nemsokára fél éve hogy nem voltam otthon, kicsit ciki már.
Estére az egyik étteremből (ahova rendszeresen járunk), a felszolgáló csajt felhoztam volna lakásra, de nem ment ma dolgozni. Nem is alakulhatott volna máshogy az estém.
Milyen furcsa, másodjára fordul elő velem, hogy háttal látok egy magas vékony, hosszú barna hajú lányt és gyomorgörcsöm van még meg nem fordul. Nem tudom mi van velem, de ez tönkretesz.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s